Trubaduuri Jarie

Trubaduurina Jari Sirniö on erikoistunut irlantilaiseen ja skotlantilaiseen musiikkiin, mutta tarjoaa myös ohjelmistoja, jotka sisältävät muuta maailmanmusiikkia, klassikkocovereita, suomalaisia kappaleita sekä suomalaista kansanmusiikkia. Esiintyjänä hän on vahvasti läsnä yleisölle esiintyen rennolla ja humoristisella asenteella ja huomioi tarvittaessa yleisöä kolmella kielellä (suomi, englanti ja ruotsi).

Muun muassa TV-ohjaamistaustansa ansiosta Jari on taitava räätälöimään dramaturgisesti toimivia ohjelmistokokonaisuuksia myös yksityistilaisuuksiin, kuten firma-, syntymäpäivä- tai hääjuhliin. Jari esiintyy säännöllisesti myös hoivakodeissa.

FacebookInstagram

Isara

Isara on kolmen henkilön irlantilaiseen ja skotlantilaiseen folk- ja folk rock -musiikkiin erikoistunut pitkän linjan yhtye, joka taipuu niin ravintoloihin, historiatapahtumiin kuin privaattijuhliinkin. Kaksi pitkäsoittoa julkaissut Isara on yksi suosituimpia yhtyeitä keskiaikamarkkinoilla Suomessa. Yhtyeessä vaikuttavat Jari Sirniö (laulu, kitara, tinapillit, huuliharppu), Jukka Vesalainen (viulut, mandoliini) sekä Liv Teiksala (laulu, bodhrán).

Spotify Facebook Instagram

Soul Prophecy

Tuore duo tuo metallimusiikin ravintolaympäristöön. Tyypillisistä kitaravetoisista versioinneista eroten Soul Prophecy tarjoaa myös perkussioelementin – jopa kahden ihmisen esittämänä metallimusiikki siis pääsee oikeuksiinsa akustisointeina, jotka tuovat esille kunkin kappaleen olennaiset ja tunnistettavat elementit. Metallimusiikin lisäksi Soul Prophecyn settilistat sisältävät myös rock-musiikkia. Yhtyeessä vaikuttaa Jarin lisäksi Liv Teiksala.

SpotifyFacebook